Projecten

Weverij Gaudium BV
Opdrachtgever: Weverij Gaudium BV - Ontwerp: Verlengen garenboomstelling

Voor de opslag van langere garenbomen hebben wij de stellingen van Gaudium aangepast i.s.m. Constructeur Wiggers uit Varsseveld.

Sorba Projects BV
Opdrachtgever: Sorba Projects BV - Ontwerp: Brugleuningen Den Bosch

Voor een brug in Den Bosch leverden wij deze dikwandige RVS Buizen v.v. sleufgaten aan de uiteinden tbv de montage aan de steunen van de achterliggende constructie. Mat. RVS 316L K320 geslepen.

Sibelco Europe MineralsPlus BV
Opdrachtgever: Sibelco Europe MineralsPlus BV - Ontwerp: Huis Kogelmolen met aangelaste tandkrans en inwendige schoepen

Voor onze misschien wel oudste klant, de Winterswijksche Steen & Kalkgroeve, bouwden wij deze Kogelmolen uit hoogwaardig staal.

TER INFO: De transportsystemen in de vorm van Airslides en loswoelelementen, hebben wij samen met de TD van de Steengroeve ontwikkeld en deze vervoeren het te bewerken en gereed product (poeders) al...

Bulk flow technologies
Opdrachtgever: Bulk flow technologies - Ontwerp: Gate Feeder

In opdracht van Bulkflow/Solex bouwen wij Hoppers en Feeders tbv silo's om korrelvormige producten te vullen en te lossen.

Hencon BV
Opdrachtgever: Hencon BV - Ontwerp: Aluminium vijzelbuizen

Voor de transportvoertuigen die Hencon produceert voor de Aluminium-industrie, leveren wij de dikwandige Aluminium vijzelbuizen voor het transport van de Aluinaarde naar de diverse smeltovens. Let op het hoogwaardige Aluminium laswerk, een specialiteit van ter Hart! Tevens leveren wij Aluminium Hoppers, motoromkastingen en div soorten frames.

constructiebedrijf machinefabriek specialist in staal roestvrijstaal aluminium

Metaalunie sbb-beeldmerk